top of page

Referenties

Lees hier de ervaringen van anderen

Jasper 

Cherryl

Marleen is beter dan google translate. Ze weet mijn soms warrige hersenspinsels om te zetten in heldere logica, waardoor ik mijn gedachten weer op orde krijg. Maar haar talent beperkt zich niet alleen tot mij. Als observator van gesprekken is ze buitengewoon goed. In slechts een korte luisterbeurt kan ze de groepsdynamiek doorgronden en de pijnpunten identificeren. Haar scherpzinnigheid is indrukwekkend en ze weet intuïtief waar de uitdagingen liggen. Marleens vermogen om de complexiteit van groepsinteracties te begrijpen en dit helder te communiceren is bewonderingswaardig. Ze is een waardevolle aanwinst in elke discussie of groepsgesprek. (Maar vooral als persoon in je leven)

Erica

Marleen is een onwijs kundig coach. Zij is in staat oordeel vrij de vinger op de zere plek te leggen zonder je het gevoel te geven dat je het fout doet. Ik voel me volkomen veilig bij haar en ze helpt me de inzichten te vinden waardoor ik enorme groei heb kunnen doormaken.

Ik heb de coaching sessie ervaren als praktisch en professioneel. Maatwerk en een prettige samenwerking. Marleen luistert goed en stelt de juiste vragen op het goede moment. Kwalitatief hoogstaande en toegankelijke methodiek.

Cynthia

Het zien en herkennen van je eigen patronen en sterke overtuigingen is voor mij van zeer grote waarde geweest. Dat ik dit nu ook zelf kan oplossen is de icing on the cake. Op een gegeven moment zie je PMA in bijna iedere situatie en kan je er niet meer omheen, Marleen begeleidt deze reis met haar tomeloze enthousiasme, kennis en humor, waardoor zelfs 'moeilijke' issues voor mij makkelijker werden om naar te kijken.

Sophie

PMA, onder leiding van Marleen, heeft mijn leven werkelijk verrijkt! Lange tijd worstelde ik met het stellen van mijn eigen grenzen en stemde ik overal mee in. Dit resulteerde in lichamelijke klachten en een gebrek aan innerlijke vrijheid. Het constante gevoel van tekortschieten en de druk om altijd 'ja' te zeggen hielden me gevangen.

 

Na drie sessies met Marleen is er een wereld voor me opengegaan. Ik kan nu mijn grenzen helder en zonder schuldgevoel aangeven. Ik ervaar een gevoel van vrijheid en bijna al mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen. Marleen is een warme, rustige en begripvolle persoon. Haar begeleiding was precies wat ik nodig had. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de veranderingen en de persoonlijke groei die ze mogelijk heeft gemaakt!

bottom of page