top of page

mijn Aanbod

Coaching
 "Ik wil mensen inspireren hun bewustzijn te vergroten zodat ze in vrijheid keuzes kunnen maken die in overeenstemming zijn met hun hart"

In mijn coachingsgesprekken hanteer ik de PMA-vraagtechniek. Deze vraagtechniek is gebaseerd op de werking van ons brein. Ons brein is geniaal en slaat alle informatie die we met onze zintuigen waarnemen keurig op in speciaal daarvoor bestemde vakjes. In situaties waarin we de controle (dreigen) te verliezen ontstaat er in de verwerking van de gegevens echter een soort error. Die error uit het verleden kan ons leven in het heden behoorlijk beïnvloeden.

We zoeken via de vraagtechniek naar de oorzaak (de error uit het verleden) van problemen in het heden. Dan kun je de dingen waar je in het dagelijks leven last van hebt namelijk blijvend veranderen.

"Je hart maakt altijd de juiste keuze, je hoofd maakt het complex"

De gesprekken zijn altijd één-op-één en duren doorgaans 2 uur. Een coachtraject bestaat voor het gewenste effect uit tenminste 3 sessies.  Er zijn meerdere pakketten beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden!

Een sessie kan op locatie of online plaatsvinden.

workshops
 

Hoe je onderbewuste brein

je gedrag bepaalt

Ben je ook benieuwd:

  • Hoe de (gekleurde) bril waarmee wij waarnemen nou eigenlijk werkt

  • Waarom je bij goede voornemens na verloop van tijd toch weer terugvalt in oud gedrag

  • Waarom mensen enthousiast ergens aan beginnen en het dan toch niet afmaken

  • Waarom mensen hun afspraken niet nakomen ondanks hun goede intenties

  • Wat emoties nou precies zijn en welke functie ze hebben in relatie tot je gedrag

In deze workshop leg ik je uit hoe het brein werkt en hoe dit ons gedrag bepaalt. De workshop duurt 2,5 uur en wordt op locatie gegeven.

Trainingen
 

Communiceren doen we de hele dag. Deze trainingen versterken je kwaliteiten en vaardigheden waardoor je effectief en ontspannen kan communiceren en je relaties verbeteren 

Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Effectief feedback geven en ontvangen

We geven elkaar voortdurend feedback. Bewust of onbewust. Maar is deze feedback wel zo effectief? In deze training leer je hoe je effectief feedback geeft en ontvangt en je samenwerking verbetert.

 

Vergaderen met energie

Word je soms ook zo moe van al die vergaderingen? Dat je werkweek af en toe meer uit vergaderen en overleg lijkt te bestaan dan dat je daadwerkelijk aan het werk bent? In deze training leer je effectief te vergaderen, waardoor je meer zin en energie kunt besteden aan je overige werk.

Gesprekstechnieken

Of het nou een informeel, functionerings-, slecht nieuws of POP-gesprek is. In deze training komen verschillende gesprekstechnieken en gespreksvormen aan bod, zodat je communicatie effectiever én leuker wordt.

 

Voor het meeste (en blijvende) effect worden de trainingen gegeven in combinatie met een coachpakket van ten minste 3 één-op-één sessies.

Mijn trainingen kunnen ook heel goed worden ingezet als onderdeel van bijvoorbeeld een teambuildingsdag. Stuur voor meer informatie, prijzen of een pakket op maat gerust een berichtje. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor sommige trainingen werk ik samen met een trainingsacteur

bottom of page