top of page

"Ik gun het iedereen om in vrijheid keuzes te maken, vrij van angst en beperkende overtuigingen"

Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van energieverlies. Mijn eerste burn-out had ik te pakken toen ik amper 19 was. De zoektocht naar de oorzaak en oplossing van dat energieverlies heeft me járen gekost. Jaren waarin ik mezelf weliswaar staande kon houden en succesvol was, maar vooral moe.

 

Leven met de handrem vol aangetrokken. Een leven waarin ik een ander altijd belangrijker maakte dan mezelf, in mijn ogen nooit goed genoeg was en misschien nog wel het belangrijkste: dat anderen me geweldig vonden, maar ik dat zelf niet kon geloven en eigenlijk voortdurend bang was om door de mand te vallen. Dat er onbewust altijd een diepgewortelde angst of beperkende overtuiging aanwezig was die voorkwam dat ik de dingen ging doen die ik echt wilde. Want eerlijk? Ik had geen idee wat ik nou eigenlijk echt wilde. Ik was de verbinding met mezelf helemaal kwijt.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Bij mij was dat hard werken, nog beter je best doen. Nog strenger voor mezelf dan ik eigenlijk al was. Het heeft in al die jaren niet geholpen. Sterker nog, ik werd er eigenlijk diep van binnen steeds ongelukkiger van. Dit moest echt anders

In 2019 vond ik na jaren waarin ik al zo veel aan persoonlijke ontwikkeling had gedaan eindelijk de oorzaak en oplossing van mijn energielek, met als gevolg dat mijn energie weer ging stromen!

 

Hoe mooi is het om (in een veel korter tijdsbestek) anderen daarmee te helpen? Daarom heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Naast het coachen heb ik meer dan 25 jaar ervaring als adviseur in HRM. Die kennis en kwaliteiten combineer ik graag. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan gerust een berichtje!

bottom of page